diumenge, 19 de gener del 2014

Enquadrament i angulació

Hola a tots!
Avui he fet el treball que teniem per dilluns de l'enquadrament i l'angulació. Aquest tema l'hem estat treballant a classe aquests últims dies veient exemples i ha estat interessant. L'he fet amb diferents imatges, cadascuna d'elles amb el seu enquadrament propi. Després, les 3 últimes imatges són amb angulacions diferents.
Doncs bé aquest treball l'he fet amb diferents aplicacions. Primer de tot, les imatges que no eren de la mida que jo volia per fer bé el video , amb el PhotoGrid les he arreglat. Després, les he retocat amb l'aplicació Instagram. Amb aquesta he afegit efectes diversos a les meves imatges. Amb el Moldiv le posat la lletra, indicant quin tipus d'enquadrament i angulació tenia cadascuna de les imatges. Finalment, al tenir les imatges amb la mida correcte, els efectes que li donaven un toc més professional a la imatge i amb el text corresponent les he seleccionat desde l'aplicació Flipagram i amb aquesta he fet el video. És una aplicació molt senzilla i fàcil d'utilitzar. Quan les he tingut amb ordre, he afegit la música: Return de Danny Elfman i així he finalitzat el video. 
Si cliqueu a la imatge o AQUÍ el podreu veure. Espero que us agradi. 



Aquí podeu veure els logos que les aplicacions que he utilitzat. Totes elles gratuïtes i molt interessants:

 Moldiv
 Flipagram
 Instagram
PhotoGrid

1 comentari:

  1. Quina feinada i quin munt de passos per fer el treball! Molt interessant el treball i l'article on ho expliques. Aprendrem molt entre tots plegats.

    ResponElimina