dissabte, 15 de març del 2014

Els compositors del Classicisme


Aquesta és l'última setmana del trimestre i per acabar la història de la música hem fet parlar un compositor del Classicisme. L'activitat consistia en escollir una App per gravar el so amb una imatge i fer que el compositor escollit parlés una mica sobre la seva vida i en destaqués algun fet propi de la manera més original possible. Els àudios han estat gravats amb l'App Audioboo i/o penjats en la seva web online (Audioboo). Cal destacar també que algun treball hi ha un collage fet amb l'App PicMonkey.

Els principals compositors del Classicisme són F. J. Haydn, W. A. Mozart i L. v. Beethoven; tot i que també n'hi ha d'altres com els fills de Bach: Wilhem Friedemann Bach, Carl Philipp Emanuel Bach i Johan Cristian Bach, i Antonio Salieri. A continuació us deixo alguns dels Audioboo on han escollit un d'aquests compositors:

Àfrica Bartolí i Laia Bosch: Wilhem Friedemann Bach.

Alba Molina i Clara Magriñá: W. A. Mozart.

Denisa Albeanu i Mónica Sáenz: F. J. Haydn.

Laura Velasco i Alicia Secaduras: L. v. Beethoven.

Laura Garcia i Esther Garcia: F. J. Haydn.

2 comentaris:

  1. Crec que tots ens hem esforçat molt i hem fet bona feina aquest treball ens ha ajudat a aprendre moltes coses dels autors més importants del classicisme gracies per la informació

    ResponElimina
  2. M'ha agradat molt l'audició que han fet la Denisa i la Mónica de Haydn perquè han sigut molt originals a l'hora de gravar. A més de que han sabut tenir un estil propi perquè la gent que ho escolti no s'avorreixi i estigui atenta a la informació que ens diuen. Encara que és una mica llarg, crec que és molt bon treball.

    ResponElimina