dissabte, 26 d’abril del 2014

Divuitens premis de Literatura de Sant Jordi

Cada any a l'INS Joan Puig i Ferreter es celebren els Premis de Literatura de Sant Jordi. Es tracta d'un acte on tots els alumnes que volen participen presentant escrits en qualsevol llengua. Desprès, diferents professors de l'institut llegeixen els escrits i escullen el guanyador i a vegades, alguns finalistes. Ahir vaig estar a la cerimònia, sempre va acompanyada de poemes i bona música. Hi ha alumnes de Batxillerat que ens llegeixen alguns poemes d'autors i alguns alumnes músics que toquen cançons. 
Crec que està molt bé fer aquestes activitats perquè els alumnes poden utilitzar la seva imaginació per a fer escrits.
 
Vaig fer unes quantes fotografies dels meus companys d'institut mentre llegien poemes i he fet una presentació amb l'aplicació Animoto. És disponible per a Android i Apple. La recomano perquè és molt senzilla i útil.

També vam descobrir l'aplicació DecoCam que només és disponible per a Apple. Et permet fer dos vídeos i veure'ls alhora. També pots posar-hi text i música de fons (del teu dispositiu o dels que et dóna l'aplicació). Crec que és molt útil i visual. La recomano perquè és molt senzilla i ràpida d'utilitzar.





Aquí està la presentació de fotografies feta amb Animoto:



Aquí està el vídeo fet amb DecoCam:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada