dilluns, 30 de juny del 2014

MusicAppSelvatges al FIET 2014

Aquest cap de setmana s'ha celebrat el I Fòrum Internacional d'Educació i Tecnologia (FIET 2014) a Tarragona. L'objectiu d'aquest fòrum ha estat parlar sobre l'ús de les noves tecnologies en l'educació, fent una revisió del que s'esta fent però també amb una visió de futur de cara a millorar-ne el seu ús i fer-lo arribar a tota la comunitat educativa. 

MusicAppSelvatges ha estat convidat a presentar el su projecte dins del que s'ha anomentat FIET Jove, un espai on s'han mostrat diversitat de propostes que inclouen l'ús de les TIC i les Apps en l'educació de manera innovadora. 

La Cristina Fontgivell, la Núria Mansergas (alumnes de 4tESO) i jo, vam ser les encarregades de presentar el nostre projecte. He de dir que entre totes plegades ens en vam sortir prou bé i que estic molt contenta de la nostra intervenció.

Ha estat un honor poder-hi participar

Us deixo la nostra presentació. Ja veureu que primer hi ha una part més teòria on expliquem els objecitus del projecte i les competències que s'hi treballen. En l'última part de la presentació, on hen explicat què és el que hem fet i amb quines apps ho hem fet, hi ha exemples de molts dels treballs que els alumnes han fet a l'aula. 

Per manca de temps, al FIET no ho vam poder explicar, però en plantejar-me fer un resum-presentació del projecte MusicAppS, vaig pensar que era imprescindible incloure exemples dels treballs fets a l'aula. També podeu veure tots els treballs si cliqueu a la categoria "Apps segons la seva funció". Voldria destacar Àudiocreacions, Presentacions i Imatges interactives, perquè són aquells treballs on hi ha més creació de coneixement amb grans dosis de creativitat i originalitat




Com podreu veure, a la presentació també ens hi van acompanyar la Mónica López i la Mireia Esteve. L'Eva López va ser l'encarregada d'immortalitzar l'acte amb un parell de vídeos (un d'ells "moolt artístic" ja que ofereix un pla inclinat "moolt interessant"). Gràcies a totes tres per assistir-hi.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada