dilluns, 15 de juny del 2015

El Barroc "una proposta nova". Un mix d'apps de so i imatge

Ja fa alguns dies que als alumnes de 3r d'ESO els vaig proposar un repte nou: un mapa interactiu dels compositors del Barroc amb clips de so enregistrats per ells mateixos.

Aquests punts d'informació sonora podien ser parlats (apunts biogràfics) o musicals (música intepretada per ells mateixos). 

Per realitzar els treballs han combinat diferents apliacions mòbils amb aplicacions online. Per fer el collage d'imatges tots ells han utilitzat Photo Grid, una app d'Android. La imatge interactiva l'han fet  amb ThingLink (és una eina 2.0 i també una app). La informació que han anat posant a la imatge l'han fet amb diferents formats combinant altres apps com iFunFace, AudioBoom o Soundcloud

La veritat és que estic molt satisfeta dels treballs que m'han arribat i per això els penjo en aquesta cartellera virtual de la classe. Espero que tingueu prou temps per valorar tota la feina i el temps que hi han dedicat i espero també els vostres comentaris. 

Clàudia Ejimeno i Carme Martínez: amb clips musicals tocats per elles. Han utilitzat l'app Audioboom.


Mireia Esteve: els compositors es presenten ells mateixos. Està fet amb l'app iFunFace


Lara Armengol i Mónica López: sentim curiositat dels compositors explicats per elles mateixes. Han utilitzat Soundcloud per allotjar el àudios.


Aina Sanàbria: sabieu que el dia que va néixer Vivaldi hi va haver un terratrémol? L'Aina ens ho explica en el seu treball. 


Anna Vilalta Mas : una futura locutora de ràdio :) Escolteu la vida dels compositors de la mà d'una lectora fantàstica!


Laia Altés: una futura flautista.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada