dijous, 18 de juny del 2015

Treballem amb Clyp: 2n i 3r ESO

No fa gaires dies que la Núria Mansergas, una de les alumnes fundadores de MusicAppSelvatges , em va dir que havia trobat Clyp una nova app per gravar (podeu veure l'article "Clyp. Una grabadora de sonido todo en uno!" que he fet pel Proyecto #GUAPPIS, un bloc on hi trobareu moltes propostes per
treballar amb apps a classe)


I dit i fet, aquests últims dies de curs ens hem posat a provar-la amb alguns alumnes de 2n i 3r d'ESO. Tal com explico en l'article per les #GUAPPIS. 

Amb els alumnes de 2nESO la  proposta ha estat la d'imaginar una entrevista a un compositor o a un instrument. 
Com podreu veure l'Eire Acidres i la Iratxe Gòmez i han fet un treball molt creatiu amb tod d'efectes especials. Feu clic i sentireu com apareix i despairex Antonio Vivaldi!




També estan molt bé l'entrevista a Beethoven de la Cristina Rodríguez i el David Fonts, o l'entrevista a una bateria de l'Àlex Rincón i l'Adam Lima i l'entrevista a un piano de la Sara Pérez i la Laura Olmos.

L'Ariadna Pàmies i l'Estel Lima de 3rESO han recreat una entrevista imaginària a W.A.Mozart

També és molt interessant el treball que han fer la Maria Jiménez, l'Alexandra Frasin i el Marc Sans en l'entrevista que els han fer per la cadena "Italy Radio". Les declaracions d'Amadeus i Ludwig no us deixaran indiferents ja que parlen de les seves obres però també de la seva vida més íntima i personal.


Finalment un treball que m'ha arribat a última hora. Una entrevista a W.A.Mozart feta per Dídac Florentín i Abdón Sugrañes. Si l'escolteu, podreu conèixer les aventures i desventures de la família Mozar viatjant per Europa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada